perjantai 18. lokakuuta 2013

Linnasta linnaan - Vankila kutsuu taas

Päivänä muutamana sain tiedoksiannon, jonka mukaan hampunkasvatuksesta minulle määrätyt sakot - legendaarisen maineen saavuttanut Paatero-kasvi mukaanlukien - poikivat minulle 23 vuorokautta kalteritangoa.

Tämä määrä vankeuspäiviä muodostuu siis 70 päiväsakosta, jotka oikeus katsoi yhteiskunnan edun mukaiseksi minulle langettaa - niinkin vakavasta rikoksesta, kuin kukkien kasvattamisesta omassa kodissani.

Näillä mennään.


LUE MYÖS:
Kokemuksia edellisestä sakkovankeudesta
Paatero in memoriam


8 kommenttia:

 1. Voi v**** mitä paskaa. Tsemppiä Mikko, kyllä koittaa vielä aika kun tästä uhrittomasta rikoksesta ei rangaista! :(

  VastaaPoista
 2. Periaatteellisesti vituttaa että verorahoistani maksellaan tällaista paskaa. Omalla tavallaan myös, koska itse yllytät järjestelmää kahlitsemaan itseäsi, vaikkakin järjestelmä on aivan vinksallaan jos kokee tämän sen arvoiseksi rikokseksi että sinun pitäisi kaltereiden takana piipahtaa ja aiheuttaa tuhansia euroja vankeinhoitokuluja.

  Melkoista paskaa joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos siitä, että uhraudut meidän muiden puolesta. 90-luvulla saatiin Torstin aikana kotikasvattajat rauhoitettua mutta nykyinen sairas huumepoliisi haluaa vain edistää kansainvälisen rikollisuuden toimintaa.

  VastaaPoista
 4. Minkäs sille voi että lusittava se sitten on. Voi olla ettei mikään tuon myötä miksikään muutu, ei vaikka viettäisit 50-vuotispäiväsi rundissa. Meidän, siis koko Suomen kannabisskenen kannattaisi keksiä vaihtoehtoisia kannabiksenhankintatapoja. Tuo kotona kasvatus, vaikka ihan vain yksi kasvi kerrallaan, näyttää olevan liian riskaabelia. Kun Suomi nyt kerran on täynnä kaikkia kuolinpesiä ja käyttämättömiä kesämökkejä, niitä voi harkita kimpassa vuokrattavaksi ja pimeästi tottakai jos mahdollista. Välityspalveluihin hakuehdoiksi vapaa-ajanasunto, sähköliittymä ja vähintään 10 neliötä ja enimmäisvuokra mitä sitten kuvitteleekin kykenevänsä maksamaan. Sinne naulataan kierrätyksen mattoja kattoon ja niihin teipataan foliota, näin saadaan kaikille oma looshi. Vielä parempi on tietenkin jos löytyy useita rakennuksia/huoneita jotka saa lukkoon. Puskansa jo saksinutta kitkuista kannabistia rotampaa saa hakea.

  VastaaPoista
 5. Ei kannabiksen kasvattaminen ole mikään uhriton rikos. Nämä kannabiksen kasvattajat saavat mm. verottomia tuloja näistä laittomista bisneksistään. Nuo polttelijat itse passivoituvat ja syrjäytyvät hyvin usein työmarkkinoilta ja jättäytyvät muiden veronmaksajien elätettäviksi. Kansan enemmistö on demokraattisesti päättänyt, että kannabis on laiton päihde. Paitsi että nämä kannabiksen kasvattajat, myyjät ja käyttäjät eivät kunnioita lakia, niin he eivät kunnioita myös demokratiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulepas nyt. Oikeastaan kommenttisi on sellaista ripulia, ettei sitä tulisi noteerata mitenkään, mutta alennun nyt kuitenkin.

   Kannabiksen käyttö määriteltiin Suomessa rangaistavaksi vuonna 1972 - arpomalla. Tosi demokraattista.

   Passivoitumiseen ja syrjäytymiseen saattaa vaikuttaa aika hitosti se, että meitä käyttäjiä erilaisin rekisterimerkinnöin ja jopa vankeustuomioin ehdoin tahdoin syrjäytetään yhteiskunnasta ja työelämästä. SEN tulisi olla rikollista, sanon minä.

   Kansan enemmistö ei ole päättänyt, että kannabis on laiton päihde, vaan kyse on maailmanlaajuisista sopimuksista, ja alkujaan Yhdysvaltojen rasistisista ja talouspoliittisista tavoitteista. Näistä sopimuksista keskustellaan maailmalla vielä kiivaammin kuin Suomessa, ja muutoksia saanet nähdä vielä sinäkin, jos vielä edes muutamia vuosia elelet.

   Lukaise kannabiskieltolain historiasta alkuun vaikka Wikipediasta, ennen kuin seuraavan kerran tulet oksentamaan blogiini. Kiitos.

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabiksen_lains%C3%A4%C3%A4d%C3%A4nn%C3%B6llinen_asema

   Poista
  2. Saattaa olla että joskus vuonna 2023 ei enää välttämättä viedä poliisilaitokselle kuvattavaksi, sakotettavaksi ja sormenjälkirekisteröitäväksi parin gramman takia jos se takavarikoidaan Helsingissä mutta aine takavarikoidaan kuitenkin ja saa kirjallisen huomautuksen. Jos oikein hyvä tuuri käy, pelkän suullisen. Rovaniemellä tilanne on 50/50 eli puolet saa vielä sakon sun muun eikä kasvattelua sallita muille kuin hyville vasikoille. Sitä saamme odottaa vielä ainakin toiset 10 vuotta. Olet kyllä mielestäni täysin oikeassa mutta kun se nyt ei merkkaa tässä mitään kuka on oikeassa vaan se kenellä on valta.

   Poista
 6. Mainittu samassa lausessa kansa enemmistö demokrattisesti päättänyt laiton päihde eivät kunnioita lakia eivät kunnioita demokratiaa..

  Itse päätin että tutustu aiheeseen tarkemmin, syvällisemmin, monesta näkökulmasta, uusimmat tiedot, tutkimukset faktat haltuun ja historia tuo historia kaiken tämän tuuban takana se on hyvä tietää ehkä jopa tärkeämpää kuin mitkään uudet tutkimukset.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...